Duurzaamheid

Duurzame energie, ook de beste keus voor u!

Het lijkt wel alsof het milieu steeds belangrijker wordt in onze huidige maatschappij, en dat steeds meer mensen beseffen dat we het milieu nodig hebben te overleven. Er komen steeds manieren bij, waarop het voor iedereen mogelijk wordt daar een bijdrage aan te kunnen leveren, onder andere door voor duurzame energie te kiezen.

Welke mogelijkheden bieden wij van van Dalsem Elektrotechniek, u om te kiezen voor duurzaamheid?

Hieronder zullen wij proberen u een idee te geven van de verschillende mogelijkheden die wij u, als van Dalsem Elektrotechniek kunnen bieden. Wij laten u heel graag zien, hoe het ook voor u mogelijk is te gaan besparen op uw energieverbruik. Wist u bijvoorbeeld dat uw energieverbruik voor ongeveer 30% bestaat uit kosten die u verbruikt voor uw verlichting? Wat denkt u dat er de komende jaren met de kosten die dat met zich meebrengt zal gaan gebeuren? Nu al stijgt elk jaar uw energienota met een paar procent, en met het toenemende bewustzijn voor het milieu zal dit alleen nog maar toenemen.

Hoe voorkomt u dat u veel te veel betaalt? Kies voor duurzaam en energiezuinig!

Het allerbelangrijkste is dat u er van doordrongen bent dat er steeds meer alternatieven op de markt komen en zijn, die u daarbij op weg kunnen helpen.
Was u zelf al op de hoogte van de vele verschillende mogelijkheden die er momenteel zijn uw verlichting aan te passen, en op die manier een flink stuk energie zuiniger te maken? Mogelijkheden waar u dan aan kunt denken zijn: bewegingsdetectie, daglichtafhankelijke regeling, hoogfrequente tl-verlichting, en uiteraard LED verlichting. Wanneer u in plaats van voor de traditionele verlichting, zou kiezen voor één van de hier genoemde alternatieven, zult u versteld staan van de besparing die u dat op zal kunnen gaan leveren. Het is niet ongewoon dat er een besparing van wel 80% op uw energieverbruik bereikt kan worden door hier eens heel goed naar te kijken.
Ook al heeft u dan misschien zelf niet zo heel veel met het milieu en al die milieuvriendelijke en duurzame uitvindingen; het scheelt u toch behoorlijk in uw portemonnee. Dat is toch iets dat iedereen zeer goed in de oren zal klinken, en tot de verbeelding spreekt.

Waarom nu kiezen voor duurzame en energiezuinige verlichting?

Waarom zou u nu voor LED verlichting of een andere energiezuinige manier van verlichting moeten kiezen? Ten eerste is het erg gemakkelijk om dit aan te passen en te vervangen. Verder verdiend LED verlichting zich binnen een relatief zeer korte tijd weer terug. Ook het aanpassen van schakelingen van uw huidige verlichting die continu blijft branden, naar verlichting die reageert op een aanwezigheids- of bewegingsmelder is iets waarbij wij van van Dalsem Elektrotechniek u graag mee van dienst zijn.

Adresgegevens