Na de installatie

Wat te doen bij een stroomstoring

Een stroomstoring komt geregeld voor. Mocht u een storing hebben in uw elektrische installatie thuis of in uw bedrijf, dan kunt u altijd bij ons terecht. Bij het geval van een storing aan uw elektra, zijn wij zeven dagen per week voor u te bereiken. U kunt ons altijd bellen. Dus mocht u een vraag hebben, neem dan meteen contact met ons op. Maar ook als u op zoek bent naar hulp voor een bepaald geval staan wij altijd voor u klaar. Daarnaast kunnen wij ook telefonisch advies leveren. Wanneer het nodig is zullen wij zo snel mogelijk een elektricien naar u toe sturen. Hierdoor hoeft u niet een lange tijd zonder stroom te zitten. Zodat u snel weer verder kunt met uw dagelijkse bezigheden. Voor een klus bieden wij direct en vooral veilig, de hulp die u nodig heeft. Onze service wagens zijn daarom ook zeer compleet uitgerust. Zodat wij altijd de juiste hulp kunnen bieden. Bent u op zoek naar een telefonische assistentie die u kunt helpen bij het probleem of de vragen die u heeft? Of bent u op zoek naar een monteur die vandaag nog bij u langs kan komen en het probleem voor u oplost? Neem altijd contact met ons op zodat wij u de mogelijkheden en hulp kunnen bieden die u vooruit helpen.

Voor een stroomstoring, vragen, informatie of andere problemen kunt u contact opnemen met het telefoonnummer 075-616 48 52.

Het belang van goed onderhoud

Heeft u een nieuwe elektrische installatie in huis? Of hebt u juist een oude elektrische installatie? Maar ook voor bedrijven geld hetzelfde. In alle gevallen zal het onderhoud aan uw elektrische installaties van groot belang zijn. Het onderhouden hiervan zal onnodige storingen helpen te voorkomen. Dit zal zeker veel tijd en moeite besparen. Daarnaast zal het de kans op mogelijke ongelukken stukken kleiner maken. Er zijn jaarlijkse een groot aantal meldingen bekend van ongelukken die te maken hebben met elektrische installaties. Een van de voornaamste oorzaken hiervan is het slecht onderhouden van deze installaties. Het mag dan ook duidelijk zijn dat een goede zorg voor de elektrische installaties bij u in huis, maar ook in uw bedrijf of andere plaatsen, erg belangrijk zijn. Dit hoeft u natuurlijk niet allemaal zelf te doen. Voor een professionele hulp kunt u bij Van Dalsem terecht. Om alle ongemakken en storingen te voorkomen zal zij alle hulp bieden die nodig is. Van Dalsem biedt onder andere een inspectie aan. Hierdoor kan vroegtijdig gezien worden wat er mogelijk mis zou kunnen gaan. Door het vroegtijdig ingrijpen is de kans op storingen en ongemakken al een stuk kleiner. Maar ook de kans op een ongeval zal hierdoor sterk afnemen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een periodiek onderhoud. Hierdoor bent u er altijd zeker van dat alles in orde is. De diensten voor het onderhouden van uw elektrische installaties zijn zowel voor particulieren als bedrijven mogelijk.

Wilt u meer weten? Bel dan  075 - 616 48 52.

Keuring van installaties en gereedschap: NEN 1010 en NEN 3140

Het is van groot belang een bedrijf te vinden dat gecertificeerd is. Bij van Dalsem kunt u terecht voor een keuring van uw gereedschappen. Maar ook de installaties die verricht worden, die tot het juiste resultaat zullen leiden. Zodat u een lange tijd veel plezier zult beleven aan uw professionele inbraakbeveiligingssysteem. In het grootst aantal gevallen zijn de keuringen verplicht gesteld. Het is dan ook van groot belang een bedrijf te kiezen die aan deze keuringen voldoet. Zeker voor uw eigen veiligheid is dit van groot belang. Dus niet alleen voor uzelf maar denk ook aan uw medewerkers. Voor iedereen is het belangrijk dat de gereedschappen en installaties voldoen aan de gestelde normen voor de veiligheid. Van Dalsem zorgt voor een uitgebreide keuring van de installaties. Daarnaast zal er ook een keuring gedaan worden over de gereedschappen. Naar aanleiding van deze keuringen die Van Dalsem biedt, zal er een keuringsrapport opgemaakt worden. Hierin zal u een uitgebreid advies vinden. Er zullen verbeterpunten gegeven worden wanneer dat nodig is. Denk bijvoorbeeld aan een arbeidsbeveiliging die mist of verbeterd kan worden. Maar ook de brandbeveiliging is een punt dat u zeker niet mag vergeten.

Hierboven ziet u twee keurmerken waaraan wij voldoen. De eerste is het keurmerk NEN 1010. Deze norm is gemaakt voor laagspannings installaties. In deze norm staan alle minimum aan veiligheidseisen beschreven die voor u als ondernemer van groot belang zijn. Denk bijvoorbeeld aan laagspannings installaties die in de woningbouw voorkomen. Maar dit kan tevens voorkomen bij de utiliteitsbouw en in de industrie. Zij moeten allen aan de NEN 1010 norm voldoen. Naast de NEN 1010 norm staat er ook de NEN 3140. Deze norm geeft aan hoe men veilig aan het werk dient te gaan. Deze norm is ingeschakeld voor wie zich bezig houdt met het installeren van elektrische installaties. Deze norm is daarom ook van groot belang voor alle organisaties. Dit komt doordat bijna iedere werknemer te maken zal krijgen met een elektrische installatie. Om de juiste veiligheid te bieden is het dus van groot belang aan deze eisen te voldoen.

Adresgegevens