Sponsoring

Bij van Dalsem Elektrotechniek draait het niet alleen maar om zo veel mogelijk geld verdienen. Wij vinden dat wij door het hebben van een bedrijf,ook onze verantwoordelijkheid moeten nemen ten opzichte van de maatschappij. Dat doen wij onder andere door verenigingen en andere initiatieven die ons na aan het hart liggen, een bijdrage te geven door hen te sponsoren.
Wij hebben er voor gekozen om als van Dalsem Elektrotechniek onze naam te verbinden aan een aantal verenigingen en stichtingen die wij hierna natuurlijk even kort willen benoemen. Niet om te laten zien hoe goed wij bezig zijn als van Dalsem Elektrotechniek, maar simpelweg om aan te geven dat wij dit ook een heel erg belangrijk aspect vinden binnen onze bedrijfsvoering. Als wij als gerenommeerd bedrijf, ons steentje bij kunnen dragen, door onze naam ergens aan te verbinden doen wij van Van Dalsem Elektrotechniek dat natuurlijk heel graag en met volle overtuiging.


Hieronder volgt een korte impressie van de sponsordoelen waarvoor wij als van Dalsem Elektrotechniek gekozen hebben. Uiteraard kan het zo zijn dat er enkele ontbreken in de opsomming die wij hieronder voor u samen gesteld hebben, doordat dit een gebied is dat constant in beweging is.

 

  • Er zijn reclameborden van ons te vinden langs het voetbalveld van ZCFC;
  • De selectie van ZCFC draagt onze trainingspakken;
  • Het jeugdtoernooi van ZCFC wordt door ons gesponsord;
  • Er zijn reclameborden van ons langs het veld van korfbalvereniging ZKC te vinden;
  • We hebben onze eigen rotonde op de Vermiljoenweg in Zaandam, compleet met reclameborden;
  • Wij sponsoren het kerkblad van de Bonifatius parochie;
  • Stichting de Zonnebloem kan ook op onze steun rekenen;
  • Stichting Frisse Wind;
  • Duchenne Heroes, waarbij op de fiets de Alpe d'Huez beklommen wordt.

Wij hopen dat wij u op deze manier een indruk hebben gegeven van waar wij, als van Dalsem Elektrotechniek, voor staan. Wij zijn een bedrijf, dat op zakelijk vlak altijd zal proberen een voorloper te zijn, bij het invoeren van de nieuwste technieken en werkwijzes. Ook op maatschappelijk vlak doen wij ons uiterste best om een voorloper, een pionier en dus ook een voorbeeld te zijn voor vele andere bedrijven in Nederland.
Als elk bedrijf op deze manier een bijdrage zou leveren, hoe klein dan ook, zouden er een heleboel verenigingen en stichtingen enorm mee geholpen zijn.

      

 

Adresgegevens